Hvordan parkerer jeg en sykkel?

Fem viktige steg når du parkerer en sykkel

Oslo Bysykkel avatar
Written by Oslo Bysykkel
Updated over a week ago

Når du parkerer en bysykkel er det fem steg du må gjennom:

1. Sjekk at låsen ikke lyser rødt før du setter sykkel i den. Gjør den det er den defekt, og vil ikke låse sykkelen

2. Lyser det ikke noe ved siden av låsen, kan du bruke denne

3. Sett sykkelen godt i låsen og vent noen sekunder, det kan ta opptil 10 sekunder

4. Lyset ved siden av vil blinke, vent til det slutter- sjekk så at du ikke kan dra sykkelen ut av låsen!

5. Om den fremdeles ikke vil gå i lås vil et triks være å løfte opp bakhjulet.

6. Sjekk alltid appen for bekreftelse på at sykkelen er registrert som levert.

Appen vår for finnes for iPhone og for Android

Hvordan vet jeg at låsen jeg bruker ikke er defekt?
En defekt lås har en rød blinkende X ved siden av seg. Ikke sett sykkelen i en blinkende lås.

Relevante artikler: