Hva er Oslo Bysykkel?
Oslo Bysykkel er en enkel måte å komme seg fra A til B i Oslo. De fleste bruker dette som et supplement til sin egen sykkel eller et alternativ til kollektivtransport. Vi har tilrettelagt med stativer og sykler rundt om i Oslo, og du får tilgang til disse ved å opprette et abonnement

Du låser ut en sykkel med appen vår, eller med din personlige PIN-kode på et av stativene.

Hvor kan jeg se stativer og sykler?
Du kan se alle bysykkelstativer i dette kartet. Her og i appen vår kan du også se tilgjengelige sykler og låser ved hvert av stativene i realtid.

Trenger jeg internett for å bruke Oslo Bysykkel appen?

• Du trenger tilgang til internett for å melde deg opp til tjenesten
  • Etter at du har kjøpt et abonnement behøver du ikke være koblet til internett for å bruke bysyklene. Du kan alltid bruke din personlige PIN-kode på skjermene på stativene for å låse ut en bysykkel.
  • For å bruke selve appen trenger du internett-tilgang.

Har dere Wi-fi i nærheten av stativene?

Nei, vi har dessverre ikke Wi-Fi ved stativene.

Relevante artikler: