I appen finnes en funksjon som heter Utsett levering. Denne gir deg 15 minutter ekstra leietid og funksjonen blir tilgjengelig hvis du har mindre enn 10 minutter igjen av leietiden, og står ved en full stasjon. Har du aktivert utvidet leie vil du ikke få muligheten til å utsette leveringen.

Knappen for å utsette levering finner du på skjermen som viser hvor lenge du har syklet.

Funksjonen krever 2.2.1 versjonen eller nyere av appen for iPhone og 2.2.3 eller nyere for Android.

Du finner flere fordeler ved å bruke appen her.