I appen finnes en funksjon som heter Utsett levering. Denne gir deg 15 minutter ekstra leietid og funksjonen blir tilgjengelig hvis alle tre punktene under er oppfylt:

• Du står ved et fullt stativ
  • Du har 10 minutter eller mindre igjen av den inkluderte tiden
  • Du har ikke aktivert utvidet leie

Knappen for å utsette levering finner du på skjermen som viser hvor lenge du har syklet.

Funksjonen krever 2.2.1 versjonen eller nyere av appen for iPhone og 2.2.3 eller nyere for Android.
Du finner flere fordeler ved å bruke appen her.