Registrer deg først som bruker, det gjør du her.

Etter registreringen kommer du inn på grensesnittet for å lage og sende koder, det ser slik ut:

For å generere en kode trykker du på går du inn på “Send en kode”. Du kan her velge mellom enkelttur, dagspass eller sesongpass. Du kan enten sende koden som sms eller til epost.

Ønsker du å lage mange koder på en gang kan du trykke på “lag flere koder”. Velg hva slags kode du vil generere i dropdown-menyen og velg antall koder. Når du trykker på "Opprett" vil kodene genereres som under.  Trykk på brevikonet for å veksle mellom epost og telefon.

Når du har fylt inn en mottaker trykker du på pilen for å sende koden.

Etter du har sendt en kode vil den dukke opp i “Alle koder”. Her kan du se når du sendte koden, når den blir løst inn og hvem som har løst inn koden. Du blir ikke belastet for en generert kode før den løses inn.

I menyen øverst til høyre ser du hvem som er logget inn. Du kan legge til flere administratorer for å gi flere tilgang til å generere koder.

I “Rediger firma” kan du endre informasjonen du har lagt inn samt endre betalingskort om du ønsker det.

I kvitteringer kan du se oversikt over trekk. Beløpet for bruk blir trukket den 1. hver måned, og belastes betalingskortet som er lagt inn.

Abonnementet blir aktivt fra man tar ut en sykkel. Du kan eksempelvis løse inn et dagspass og bruke det uken etterpå, om du ønsker. Les mer om vanlige spørsmål og vilkår for bruk.

Har du flere spørsmål kan du gjerne kontakte oss her i chatten, sende en epost eller ringe på 915 89 700 (hverdager 9-15)