Får du til å låse opp en ny sykkel i appen, er sykkelen du brukte sist registrert levert. Du kan også sjekke turhistorikken din. Hvis turen er registrert der, er sykkelen levert.

Hvorfor får jeg melding da?

Mest sannsynlig ble sykkelen parkert feil første gangen, men har blitt låst til stativet senere. Meldingen blir sendt ut automatisk. Hvis sykkelen er registrert levert i appen nå, trenger du ikke bekymre deg. 

Denne artikkelen beskrivelser hvordan du parkerer sykkelen riktig.

Fant du svaret?