Du kan låse opp en sykkel på to måter:

Rett fra mobilen
Med Oslo Bysykkel-appen ser du til enhver tid hvor det er ledige sykler og låser.
Når du er i nærheten av et stativ, kan du låse opp en sykkel med 4 enkle steg:

1. Sjekk at stativet som vises i appen, er det du står ved (får du opp et annet stativ, sjekk ut denne guiden)
  2. Trykk på Lås opp sykkel
  3. Appen viser deg hvilken lås du skal ta ut sykkelen fra
  4. Ta ut sykkelen

Personlig PIN-kode
Under 'Din profil' på oslobysykkel.no kan du lage en egen kode på fire siffer. Hjelp til å lage egen kode finner du her.

Når du står ved skjermen på stativet låser du ut en sykkel med 5 enkle steg:

1. Trykker på Bruk kode på skjermen
  2. Fyll inn telefonnummeret og PIN-koden
  3. Trykk på Lås opp sykkel
  4. Skjermen forteller deg hvilken lås du skal ta ut sykkel fra
  5. Ta ut sykkelen

Hvordan parkerer jeg en sykkel?