Du kan låse opp en sykkel på to måter:

Rett fra mobilen

Med Oslo Bysykkel-appen ser du til enhver tid hvor det er ledige sykler og låser.

Når du er i nærheten av en stasjon, kan du låse opp en sykkel med 4 enkle steg:

1. Sjekk at står ved stasjonen som vises i appen, (får du opp en annen stasjon, sjekk ut denne guiden)
  2. Trykk på Lås opp sykkel
  3. Appen viser deg hvilken lås du skal ta ut sykkelen fra
  4. Ta ut sykkelen

Personlig PIN-kode

Under 'Din profil' på oslobysykkel.no kan du lage en egen kode på fire sifre. Hjelp til å lage egen kode finner du her.

Når du står ved skjermen på stasjonen låser du ut en sykkel med 5 enkle steg:

1. Trykk på Bruk kode på skjermen
  2. Fyll inn telefonnummer og PIN-kode
  3. Trykk på Lås opp sykkel
  4. Skjermen forteller deg hvilken lås du skal ta ut sykkel fra
  5. Ta ut sykkelen

Hvordan parkerer jeg en sykkel?