Bruker du ikke smarttelefon kan du bruke skjermene på stativene for å låse ut sykler. For å gjøre det må du lage en personlige PIN-kode:

1. Logg inn på nettsiden
  2. Scroll nedover på første siden du lander på, til du kommer til PIN-kode

Husk å holde koden skjult for andre!

På stativene bruker du mobilnummeret ditt sammen med PIN-koden for å låse ut sykler. Når du parkerer sykkelen må du sjekke at sykkelen er låst.

Låse sykkel

1. Vent til lyset ved siden av låsen slutter å blinke (tar typisk 3 sekunder)
  2. Prøv å dra sykkelen ut av låsen
  3. Sitter den fast har du gjort alt riktig!

OBS! Sjekk at du ikke setter sykkelen i en lås som lyser rødt. Lyser den rødt er den defekt og vil ikke låse sykkelen.

Finn sykler

Du finner en oversikt over alle stativene her. Der ser du alltid hvor mange sykler og låser som er tilgjengelig ved hvert stativ.