Har du opplevd at appen tror du er et annet sted enn du er?

Først og fremst- sjekk at du prøver å låse opp sykkel fra riktig stativ, altså det du står ved.

Stedstjenestene på telefonen bruker ofte litt tid på å kalibrere, men hvis den ikke finner deg etter en liten stund kan disse tingene løse problemet ditt:

• Trykk på knappen øverst til høyre på kartet, som skal sentrere kartet rundt din posisjon
  • Sjekk at wifi er skrudd på (du trenger ikke være koblet til et wifi-nett, men det gir mye mer nøyaktig posisjon)

Hvis du er på iPhone, og posisjonen din er låst til et sted du pleier å være (f.eks. hjemme), kan det hjelpe å nullstille “Ofte besøkte steder”:

• Gå til: Innstillinger > Personvern > Stedstjenester > Systemtjenester (helt nederst på lista) > Relevante steder, og der trykk  Tøm logg
  • Start gjerne Bysykkel-appen på nytt etterpå

Hvis ikke dette fungerer, etter å ha ventet et par minutter, prøv:

• Start appen på nytt og prøv igjen
  • Start telefon på nytt og prøv igjen
  • Kontroller at du har siste versjon av appen, og oppdater om nødvendig

Funker det fortsatt ikke? Kontakt oss så hjelper vi deg