Vi tilbyr 2 forskjellige typer abonnement:

• Full sesong: 399 kr
  • 24 timer: 49 kr

60 minutter per tur

Hver sykkeltur kan vare i opp til 60 minutter før du må sette den i en stasjon. Unnlater du å levere tilbake bysykkelen, vil du bli belastet i henhold til overtidsbruk. Du vil få en SMS med påminnelse 5 minutter før vi begynner å trekke deg. Etter de inkluderte 60 minuttene, koster det 5 kroner per påbegynte kvarter.

Som alltid kan du levere tilbake sykkelen innen lånetiden og ta ut en ny med en gang!

Lyst til å ta deg en tur? Abonnement kan du kjøpe her eller direkte i appen vår for iPhone og Android

Vil du ha mer info om hvordan du kommer i gang med tjenesten? Det finner du her.