Så fett at du har fått en rabattkode! Det betyr at du kan kjøpe et pass hos oss til en redusert pris, eller gratis i enkelte tilfeller. Dette kommer selvfølgelig an på koden du har mottatt, eller på den gjeldende kampanjen.

Du må først velge hva slags abonnement du ønsker, i guiden under bruker vi Månedsabonnement som eksempel. Du trykker så på kjøp på det abonnementet du ønsker.

Du vil videre komme inn på en side før du gjennomfører kjøpet ditt, her vil du ha muligheten til å taste inn en rabattkode.

Når du har tastet inn denne skal du trykke på bruk.

På siste steg vil du finne prisen med koden du har lagt inn. Da er det bare å fullføre kjøpet, så er du klar til å benytte deg av tjenesten!

Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med Oslo Bysykkel her.