Ved kjøp av månedsabonnement fornyes abonnementet hver 30. dag til du sier det opp. Du må si opp abonnementet før trekkdato for å ikke bli belastes for neste måned.

Slik avslutter du abonnementet:

Trykk på profil-ikonet øverst til høyre i appen.

Klikk så på Stopp automatisk fornying og bekreft.

Bruker du ikke app? Logg inn her og si opp abonnementet.

Did this answer your question?