Du kan ha sykkelen i inntil 60 minutter uten ekstra kostnad før du må låse den i en stasjon.

Unnlater du å levere tilbake bysykkelen, vil du bli belastet i henhold til overtidsbruk. Du vil få en SMS med påminnelse 5 minutter før vi begynner å trekke deg.

Totalt kan du ha sykkelen i 7 timer, mot 5 kr per kvarter etter de inkluderte 60 minuttene har gått.

Hva som skjer om du leverer en sykkel for sent

• Har du sykkelen over de inkluderte 60 minuttene vil du det koste 5 kroner per påbegynte kvarter.
  • Har du ikke et kort knyttet til kontoen vil abonnementet bli sperret
  • Sperring av abonnement gjelder ut hele sesongen, så det er lurt å følge med på tiden, og ta kontakt med oss hvis det oppstår problemer.

Hvor lenge kan jeg ha en sykkel?

• Du kan ha sykkelen inntil 60 minutter uten ekstra kostnad før du må låse den i en stasjon.
  • Du kan ha sykkelen i totalt 6 timer og 45 minutter.