Guider
Hvordan melde feil på sykkel

Har du fått en skadet eller ødelagt bysykkel? Dette kan du rapportere direkte i appen.

Kristin avatar
Written by Kristin
Updated over a week ago

Bysyklene blir noen ganger slitne etter alle turene de er på, og trenger en tur innom verkstedet. Det er mulig å melde feil på syklene direkte i appen! Når den aktuelle sykkelen er registrert levert trykker du på Meld feil. Huk deretter av for hva som var feil med sykkelen og send det til oss, så henter vi sykkelen og reparerer den så snart som mulig.

Takk for hjelpen!

Du kan lese mer om fordeler ved å bruke appen her.